u cenu je uključeno:

  • uslužno čišćenje 10 m2 kuće/stana/lokala

Prašina koja se neprestano skuplja u kući najveći je neprijatelj svake domaćice, a tu su i tepisi koje stalno treba usisavati, pospremanje za klincima i kućnim ljubimcima, čišćenje kuhinje nakon kuvanja i redovno ribanje kupatila. Kada svemu dodate obaveze na poslu i malo vremena za uživanje,shvatate da bi današnja žena trebalo da ima još par ruku kako bi sve postigla! Vreme je da ovaj posao prepustite profesionalcima koji će Vam obezbediti mali odmor i konačno sobodno vreme za uživanje u omiljenoj knjizi, ispijanju kafe sa prijateljicama ili igranju sa klincima… Zaslužili ste predah!

Vaše je samo da se opustite, podignete noge na kauč i prepustite “Clean No1” da se pobrine da sve zasija!

Cilj postojanja naše agencije je da naše usluge budu kvalitetno, profesionalno i brzo odradjene. Našim trudom i zalaganjem uspeli smo da ulijemo poverenje da smo profesionalni tim koji redovno poboljšava svoje veštine, iskustvo i kvalifikacije.

Naša najbolja reklama je zadovoljan klijent našom uslugom. Reference naše se tiču kako fizičkih tako i kod pravnih lica. Agencija Clean svakom klijentu pristupa sa maksimalnom pažnjom i predanošću kako bi zadovoljili zahteve svakog klijenata. Vizija naše agengije su zadovoljni klijenti. Budite i Vi jedan od njih.

Kupone možete kupiti na sajtu KUPOMAN

Nike NFL Jerseys Size Chart